Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft

Trouwfotografie voor jullie bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

 

Trouwfotografie is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Jullie bruiloft is uniek. De bijzondere momenten en hoogtepunten zullen worden vastgelegd. Er zal een mooie herinnering gevormd worden waarop jullie altijd kunnen terugblikken.

In jullie zoektocht naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft zijn jullie bij mij beland. Onwijs tof dat jullie wellicht interesse hebben in mij en mijn werk voor jullie trouwdag. Hier vindt je meer informatie over mij als trouwfotograaf en prijzen.

Onderaan de pagina kan je kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, maar jullie mogen ook altijd mailen naar hello@raisadekoning.com.

Wil je de trouwfotografie van voorgaande bruiloften zien? Klik dan hier.

OP ZOEK NAAR EEN TROUWFOTOGRAAF VOOR JULLIE BRUILOFT IN 2020/2021/2022?

Stuur mij gerust een berichtje of doe de trouwdatum check. Ik ben benieuwd naar jullie plannen!

Raisa

Raisa ♡ Trouwfotografie

Mijn naam is Raisa en ik ben trouwfotograaf. Hier vindt je meer informatie over mij en mijn kijk op trouwfotografie. Een bruiloft is het vieren van de liefde. De liefde tussen twee mensen samen met families, allerbeste vrienden en naasten. Een levensgebeurtenis om nooit te vergeten.

Bij een bruiloft stel ik mijzelf een doel: het vertellen van het liefdesverhaal van het bruidspaar. De unieke momenten en bijzondere hoogtepunten van deze trouwdag gedetailleerd fotograferen. En na afloop een tastbare herinnering creëren in de vorm van een album, waarop jullie altijd kunnen terugblikken.

Tijdens de bruiloft ben je snel aan mij gewend. Ik beweeg onopvallend door de dag. Hierdoor kan ik volledig focussen op het fotograferen van de mooie momenten op deze trouwdag. Onwijs genieten!

Jullie prachtige bruiloft vastgelegd door een trouwfotograaf met passie voor de liefde en echte momenten. Een onbetaalbare herinnering, voor altijd.

Bruiloft prijzen

Pakketten

Hier zie je een voorbeeld prijspakket voor een bruiloft. Voor meer informatie en pakketten kan je de trouwbrochure aanvragen. Elke bruiloft is uniek, dus ook voor jullie bruiloft heb ik een passend pakket.

– Vanaf 6 uur á €1095

– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

– Een pre-wedding gesprek

6 uur fotografie

Minimaal 250 foto’s

Preview binnen 4 dagen na de bruiloft

Persoonlijk online galerie met inlogcode

– Een mini album

De kosten zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0.35€ per km vanaf Delft. 

Doe de datumcheck

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul het formulier in en ik reageer zo snel mogelijk. Sturen jullie liever een mail? Dat kan naar hello@raisadekoning.com