Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft

Trouwfotograaf voor jullie bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf. Tof dat jullie wellicht interesse hebben in mij en mijn werk. Hier vindt je bruiloft prijzen en extra informatie. Onderaan de pagina kan je kijken of jullie trouwdatum nog vrij is, maar jullie mogen ook mailen naar hello@raisadekoning.com

Ik heb nog plek voor een aantal bruiloften in 2020!

In 2020 is er nog plek voor een aantal bruiloften door wat verschuivingen ivm het Corona virus. Het is ook mogelijk om een kleine, intieme bruiloft te boeken, ofwel een Elopment. Bijvoorbeeld als jullie toch op de gekozen datum willen trouwen, maar dit in een meer intieme setting laten doorgaan.

Stuur mij gerust een berichtje of doe de trouwdatum check. Ik ben benieuwd naar jullie plannen!

 

Raisa

Trouwfotograaf Raisa

Mijn naam is Raisa en ik ben een trouwfotograaf uit Delft. Hier vind je meer informatie over mij en mijn kijk op bruiloften. Een bruiloft is het vieren van de liefde tussen twee mensen samen met families, allerbeste vrienden en naasten. Ofwel een levensgebeurtenis waarbij het bruidspaar centraal staat en waar hun liefde gevierd wordt.

Mijn doel bij een bruiloft is het liefdesverhaal van twee mensen vertellen, namelijk het bruidspaar. De unieke momenten en bijzondere hoogtepunten van deze speciale dag gedetailleerd fotograferen. En vervolgens na afloop een tastbare herinnering creëren waarop jullie voor altijd kunnen terugblikken.

Tijdens de bruiloft zullen jullie snel aan mij gewend zijn. Ik beweeg onopvallend door de dag, waardoor ik volledig kan focussen op het fotograferen van de spontane emoties en unieke momenten. Ofwel onwijs genieten!

Wacht niet te lang met het kijken of jullie datum nog vrij is. De weekenden in het trouwseizoen raken vrij snel vol. Veel plezier.

Jullie prachtige bruiloft vastgelegd door een fotograaf met passie voor de liefde en echte momenten. Een onbetaalbare herinnering, voor altijd.

Bruiloft prijzen

Pakketten

Elke bruiloft is uniek. Ook voor jullie bruiloft heb ik een passend pakket. Ik ben te boeken vanaf 6 uur.

– Vanaf €950

– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

– Een pre-wedding gesprek

6 uur fotografie

Minimaal 300 foto’s

Preview binnen 4 dagen na de bruiloft

Persoonlijk online galerie met inlogcode

– Een mini album

De kosten zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0.35€ per km vanaf Delft. 

Doe de datumcheck

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul het formulier in en ik reageer zo snel mogelijk. Sturen jullie liever een mail? Dat kan naar hello@raisadekoning.com