fbpx
Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft
Joanna-RaisadeKoningFotografie-17

Self love

Een liefdes feestje vol next level selflove. Intimate stories of Selflove sessies zijn onwijs bijzonder. Elke vrouw is prachtig, uniek en geen enkel lichaam is hetzelfde. Tijdens deze sessie geniet je van jezelf en zorg ik ervoor dat jij je comfortabel voelt.

You deserve it, cause you’re worth it

Intimate stories

about Self love

Tijdens de sessie is het mijn doel om je comfortabel te laten voelen met volop veel liefde voor jezelf. Het kan spannend zijn om deze stap te maken. Daarbij bepaal je zelf wat jouw grens is. En mijn grote tip, geniet ervan! Het is een next level selflove. Een mooi cadeau aan jezelf met als resultaat een onwijs mooie serie beelden van jezelf.

De Selflove sessie kan bij jou thuis gehouden worden, maar iets in de trant van een mooie hotelkamer mag natuurlijk ook. Het is geen probleem als je geen locatie weet, ik weet er meer dan genoeg :)

Love

Yo

Self

Prijzen

Self love

– Je persoonlijke selectie van 20 foto’s samenstellen
– Een fotoshoot van 1,5 uur
– Voor 1 persoon
– Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke galerij
– Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie
– Op een binnen of buiten locatie naar keuze
– Inclusief een mooi album met de persoonlijke selectie foto’s

€350

– Een extra persoon is €15.
– Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het door mij online delen van foto’s en dergelijke promotie doeleinden, tenzij vooraf anders is afgesproken.
– Inclusief 10km reiskosten. Bij afstanden meer dan 10km wordt 0,35€ per km in rekening gebracht.

Samen mooie boudoir foto’s creëren waardoor je nog meer liefde voor jezelf en je lichaam krijgt. Klinkt dat als een feestje, let’s connect!

Ik vind het onwijs leuk om dit soort prachtige beelden te delen! Dit doe ik niet zonder jouw toestemming. Al het werk wat ik online deel is goedgekeurd door de desbetreffende personen.