Raisa de Koning

Raisa

Welkom! Ik ben Raisa en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben fotografe met een passie voor het fotograferen van portretten gericht op lifestyle in liefde. En daarnaast ben ik gek op het creëren van concepten en deze vertalen naar beeld in de vorm van fotografie. Ik woon in Delft, een super leuk en fotogeniek stadje in Zuid-Holland.
Ik ben een groot fan van Lifestyle, in de breedste vorm. Het is puur, ongedwongen en écht. Daarbij leer je de persoon voor de camera een stukje beter kennen. Deze persoon zal een verhaal vertellen in de foto’s. Natuurlijk kan dit wat meer gericht of afgebakend zijn. Dat is maar net wat jij als geportretteerde wilt.
Ik smelt voor het vastleggen van liefde. Er zit zoveel liefde in het leven en dat zijn zulke prachtige momenten! De liefde voor geliefden, de liefde voor een groeiend mensje in je buik, de liefde voor je prachtige kind en familie, ga zo maar door.
In het normale leven ben ik trotse moeder van zoonlief Keoni. Ik vind het heerlijk om samen te ontdekken, ondeugend te zijn en te lachen. Wij gaan graag samen op reis met de backpack, om de vrijheid te ervaren en mooie herinneren te maken. En ja, off course ook foto’s. Er zijn zulke mooie plekken en mensen op de wereld! Ook ben ik gek op content creatie en het uitwerken van concepten. En oja, mijn lievelingskat Olaf.
Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wie jij bent! Stuur gerust een mailtje, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.
De foto’s van mij zijn gemaakt door Louise Boonstoppel Fotografie
Follow me on my socials