fbpx
Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft
Keo-RaisadeKoningFotografie-10
Keo-RaisadeKoningFotografie-02
Keo-RaisadeKoningFotografie-04

Mini – Shoots

Iets wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond is nu werkelijkheid geworden! Ik heb een studio! En omdat het toch wel een feestmaand is en dit als een feestje voelt heb ik besloten om mini-sessies te houden. Deze sessies zijn volledig zelf in te vullen, duren 30 minuten en natuurlijk in de studio.

Je kan samen met het gezin op de foto, foto’s van de kinderen, samen met je grote liefde, noem maar op. Maar je kan ook mooie portretten van jezelf laten maken. Onwijs leuk voor de kerst en/of Oud en Nieuw. En dan geven we er natuurlijk een leuk feestelijk tintje aan.

Heb je ideeën of wensen? Let me know!

Mini Sessies

€97

– Een persoonlijke selectie samenstellen
5 favoriete foto’s
– Een fotoshoot van maximaal 30 minuten
– Een persoonlijke galerij
– Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie
– In de studio
– Maximaal 2 personen
– Extra persoon is €15
– Om een shoot te boeken kan je onderaan de pagina contact met mij opnemen of eenmail sturen naar hello@raisadekoning.com met het onderwerp ‘mini-shoots’
– Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het door mij online delen van foto’s en dergelijke promotie doeleinden, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Studio settings

Hier zijn een aantal settings die gekozen zouden kunnen worden. Heb je zelf een top idee? Leuk! Laat dit vooral weten. Ik weet zeker dat we dit grotendeels tot volledig zouden kunnen uitwerken bij de mini-sessies.

Boek je kerst en/of oud en nieuw sessie!

Wil je een van de foto’s gebruiken voor een (digitale) kerstkaart? Dat kan! Toch wel leuk om dit jaar nog even een persoonlijk berichtje te sturen naar de fijne mensen om je heen. Voor €25 maak ik een kerstkaart. Liever een kaart voor Oud en Nieuw? Dat kan natuurlijk ook :)

 

Kijk een stukje verderop voor de opties.