fbpx
Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft

Knuffel sessies

Het eerste jaar maakt jullie baby onwijs veel ontwikkelingen mee. Het eerste lachje, stapjes, dansjes, eten, borstvoeding, knuffels, in de draagdoek. Allemaal mooie momenten die vastgelegd kunnen worden op verschillende momenten in het eerste levensjaar van jullie baby.

Dit kan op verschillende plekken vastgelegd worden. In de duinen, op het strand, in de zee, in het zwembad, bij jullie thuis, in een mooie fabriek, op het weiland, noem maar op! Ik ben heel benieuwd naar de plek die bij jullie past :)

Aan jullie wanneer jullie een bijzonder tijdstip kiezen. Wanneer jullie contact met mij opnemen ontvangen jullie de Mom Stories brochure. Bij het boeken van de shoot zullen we een kort gesprek inplannen, waarbij we jullie wensen en details bespreken en uitwerken.

Prijzen

Knuffels

– Je persoonlijke selectie van 20 foto’s samenstellen
– Een fotoshoot van 1 uur
– Voor 2 personen
– Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke galerij
– Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie
– Op een binnen of buiten locatie naar keuze
– Inclusief een mooi album met de persoonlijke selectie foto’s

€175

– Een extra persoon is €15.
– Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het door mij online delen van foto’s en dergelijke promotie doeleinden, tenzij vooraf anders is afgesproken.
– Inclusief 10km reiskosten. Bij afstanden meer dan 10km wordt 0,35€ per km in rekening gebracht.

Samen mooie foto’s creëren van bijzondere momenten van jullie baby. Het eerste jaar is zo bijzonder met enorm veel ontwikkeling, zonde om dit niet vast te leggen! Let’s connect!