fbpx
Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft

Investering

Bij bruiloften kies je een totaalpakket, what you see is what you get.

Bij een fotosessie kan dat net even iets anders zijn en dan is het natuurlijk handig om te weten wat je te wachten staat bij het investeren. Het pakket is natuurlijk het uitgangspunt, maar er kunnen extra kosten bijkomen.

Denk hierbij aan kilometerkosten, locatie kosten bij een externe locatie en je kan extra foto’s afnemen.

Trouwshoot aan het strand bruiloft op Curacao

Bruiloft

Investering

Mijn bruiloft pakketten starten met 6 uur en verlopen tot een volledige dag aanwezig zijn op jullie bruiloft. Elk bruidspaar is uniek vol bijzonder mooie wensen en hier werk en denk ik graag in mee. Ik creëer graag mooie beelden met de bijzondere momenten en gebeurtenissen op jullie speciale dag.

Gemiddeld investeren bruidsparen €1900. Om perfect aan te sluiten op jullie wensen heb ik pakketten waarbij je minder en meer kan investeren.

Mom stories

Investering

Vrouwen zijn onwijs krachtige wezens. Tijdens de zwangerschap ontwikkelt ze een baby mensje, ze bevalt ervan en dan komen de mooiste mama feelings en momenten. Ik vind dat zo onwijs bijzonder! Helaas gaat de tijd snel en groeien baby’s als kool (cliché, maar oh zo waar). Des te belangrijker om deze bijzondere momenten vast te laten leggen, om ze nooit meer te vergeten.

Mom stories komen in verschillende pakketten en elk met momenten die speciaal en bijzonder zijn. Mijn doel is om in deze hectische momenten een oase van rust en genieten te creëren waar de baby en zijn of haar behoeftes centraal staan. Gemiddeld boeken klanten twee sessies en geven €650 uit aan mom-stories.

Ella&Roan-RaisadeKoningFotografie-16
Joanna-RaisadeKoningFotografie-66-2

Selflove

Investering

Ik ben een enorme fan van vrouwen en hun kunnen en vormen. Ik vind dat elke vrouw trots op zichzelf mag zijn, no matter hoe groot of klein je rondingen zijn. Geldt overigens voor al mijn werk! Intieme sessies zorgen hierin voor een next level selflove. Of dit nu is om cadeau te doen aan jezelf of je partner te verrassen op jullie trouwdag, intieme sessies zijn geweldig.

Mijn doel is dan ook om je onwijs comfortabel te laten voelen met volop veel liefde voor jezelf. Dat verdient elke vrouw! Klanten geven gemiddeld €475 uit aan een selflove sessie.

Zo onwijs veel moois en bijzonder liefdevolle momenten om jezelf en de mensen om je heen cadeau te doen.