Raisa de Koning

Jullie gaan trouwen

Gefeliciteerd!

. . .

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Jullie zijn druk bezig met het plannen van de bruiloft en wat leuk dat jullie mij hebben uitgekozen als mogelijke fotograaf. Ik ben heel benieuwd naar jullie, jullie verhaal en de plannen van jullie bruiloft.

Raisa Bruiloften

 

Ik ben onwijs fan van bruiloften. Ik vind het prachtig om te zien dat twee mensen hun liefde vieren en dat hun dierbaren hierbij aanwezig zijn. De bruiloft zelf is al een prachtige dag, maar het zijn de kleine dingen die de bruiloft kenmerken. De emoties, de details, de prachtige mensen, hier wordt ik zo blij van! Tijdens het fotograferen op jullie bruiloft besteed ik hier extra aandacht aan.

De bruiloft

 

Jullie grote dag! Hier wil ik graag meer over weten. Ik vind het onwijs leuk om jullie te leren kennen en ben benieuwd wat jullie plannen zijn met de bruiloft. Jullie kunnen de trouwbrochure aanvragen en een kennismakingsgesprek inplannen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen, zal ik vragen stellen en zal ik jullie vragen beantwoorden.

Bruiloft tarieven

De prijzen voor een bruidsreportage beginnen bij 850€. Hier zitten de volgende elementen bij inbegrepen.

– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
6 uur fotografie
Minimaal 300 foto’s
Preview binnen 4 dagen na de bruiloft
Persoonlijk online gallerie met inlogcode
– Een mini album
De kosten zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0.30€ per km vanaf Delft. Een extra uur fotografie is 125€

Extra mogelijkheden

2nd shooter
Prints
Album upgrade
Videograaf
Extra uren
Wereldwijd

Bruiloften

Journal

. . .

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan het formulier hieronder in. Jullie zullen een mail ontvangen met of ik beschikbaar ben, de trouwbrochure en een wanneer jullie gezellig een kopje thee of koffie willen komen drinken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik beantwoord graag jullie vragen.

Jullie gegevens

*verplicht