Raisa de Koning
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Jullie gaan trouwen

GEFELICITEERD!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaat trouwen! Jullie zijn bij het plannen van jullie bruiloft op zoek naar een trouwfotograaf die foto’s maakt van jullie trouwdag. En in deze zoektocht zijn jullie bij mij beland. Wat super leuk! Op deze pagina leren jullie mij en mijn werkwijze als trouwfotograaf een beetje beter kennen en als jullie hier een goed gevoel bij hebben dan wil ik jullie ook graag leren kennen door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik stuur jullie graag mijn gratis trouwbrochure voor extra informatie.

Raisa Bruiloften

Als trouwfotograaf heb ik oog voor de unieke, emotionele en romantische momenten welke ik gedetailleerd vastleg. Voor elke bruiloft stel ik mijzelf een doel en dat is jullie liefdes verhaal vastleggen op beeld. Een tastbare herinnering voor jullie, voor altijd.

Ik ben erg benieuwd naar wie jullie zijn en jullie liefdesverhaal. Ik stuur jullie graag gratis en vrijblijvend mijn trouwbrochure en nodig jullie graag uit voor een kop koffie of thee om jullie trouwplannen te bespreken.

Trouwen jullie op het strand van Curaçao? Of een bruiloft op een andere prachtige bestemming in het buitenland? Voor mooie liefdesverhalen ben ik bereid te reizen.

Trouwen jullie in Nederland, maar wonen of trouwen jullie wat verder weg van Delft? Ook dat is niet erg. Nederland is prachtig en ik ben door heel Nederland inzetbaar. Naast een persoonlijk gesprek is een Skypecall ook mogelijk om de trouwplannen te bespreken.

Als bruidsfotograaf laat ik me graag meeslepen door de liefde die er gedeeld wordt. De liefde tussen jullie, maar ook van jullie familie en vrienden. Van het klaarmaken tot het feest leg ik jullie verhaal vast waarnaar jullie achteraf kunnen terugkijken.

Trouwfotografie

TARIEVEN

De prijzen voor een bruidsreportage beginnen bij 850€. Hier zitten de volgende elementen bij inbegrepen.

– Een vrijblijvend kennismakingsgesprek via internet
– Een vervolggesprek in ‘real life’ of via internet
6 uur fotografie
Minimaal 300 foto’s
Preview binnen 4 dagen na de bruiloft
Persoonlijk online gallerie met inlogcode
– Een mini album
De kosten zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0.35€ per km vanaf Delft. Een extra uur fotografie is 125€

EXTRA MOGELIJKHEDEN

2nd shooter
Prints
Album upgrade
Videograaf
Extra uren
Wereldwijd

Gratis Trouwbrochure

Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie. Aanvragen kan via het formulier onderaan de pagina.

Favoriet

BRUILOFTEN

BRUILOFT

Bruiloft in Delft

De prachtige bruiloft van Ivo & Judith vond plaats in mijn stad, Delft.

BRUILOFT

Bruiloft op Curaçao

De bruiloft van Cynthia en Remco vond plaats op het mooie eiland Curaçao.

Voor de galerij met trouwfoto’s, klik hier.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Beschikbaarheid

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Binnen 24 uur ontvangen jullie een mail met mijn beschikbaarheid, mijn trouwbrochure en een aantal datums voor een mogelijk vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje thee of koffie hoor ik graag jullie plannen en beantwoord ik al jullie vragen.

Koffie of thee?

En de gratis trouwbrochure