fbpx
Fotograaf Raisa de Koning- Trouwfotograaf uit Delft

Hi, ik ben Raisa!

Ik ben een fulltime fotograaf uit Delft met passie voor het vastleggen van de meest bijzondere momenten in het leven. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt, zodat je wordt vastgelegd als hoe jij bent. Ik ben 31 jaar en mama van zoonlief Keoni van 5 jaar en kattenkind Olaf.

Hieronder lees je meer!

Momenteel doe ik wat ik het allerleukste vind: Ik werk als fotograaf en mag herinneringen vasteggen en creëren voor anderen en mijzelf, in landen dichtbij en ver weg van huis.

Ik heb een passie voor de mooie dingen in het leven. Mooie reizen maken, zonsondergangen bekijken en beleven, door mooie landschappen rijden en op elk gewenst moment kunnen stoppen, dansen en niet te vergeten lekker en goed eten. Samen met Keoni. Ik reis nooit zonder camera en leg onze reizen graag vast. In 2019 ben ik in totaal bijna 4 maanden van huis geweest en heb ik 5 mooie reizen gemaakt, werk en privé. Ik weet zeker dat 2020 weer een prachtige reis gaat zijn waarin we mooie herinneringen gaan vastleggen.

 

Mijn muze is de vrouw en haar mooiste liefdesverhalen. Ik zet haar graag centraal. Ik vind vrouwen enorm krachtige wezens die me keer op keer blijven verbazen en verwonderen. Een vrouw doorgaat verschillende levensfasen waarin liefde, ontwikkeling en groei centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschap, een bevalling, borstvoeding, een partner. Stuk voor stuk mooie en speciale momenten waarbij een vrouw een stukje liefde van zichzelf deelt. Bij deze momenten komt onvoorwaardelijke liefde kijken. Een stukje oerkracht. Ik vind dat enorm bijzonder en indrukwekkend om vast te leggen.

 

Naast digitale fotografie, fotografeer ik ook graag analoog. Dit doe ik overigens voornamelijk voor mezelf of conceptueel. Met een analoog camera zie je niet direct wat je fotografeert. Je moet wat langer wachten op het resultaat en dit vind ik spannend en leerzaam. Ik word altijd positief verrast door het eindresultaat en soms was een herinnering al uit mijn gedachten en komt deze weer terug bij het zien van het beeld. Op dit moment maakt mijn hart een warm sprongetje van blijdschap. Ik hoop dat ik ditzelfde gevoel kan bereiken met mijn foto’s voor jullie.

over mij03-min
over mij09-min
over mij08-min
over mij17